Kategoriler
Manşet Sektörel

Helvacı Ali Sarıyer’de açıldı

SARİYERGAZETESİ.COM – SEKTÖREL HABER

Helvacı Ali, “Türkiye’nin Helvacısı 1900’den Günümüze Helvacı Ali” sloganıyla çıktığı yolculuğunda bugün Türkiye’de 50’ye yakın şehirde, 100’ün üstündeki şube sayısına ilaveten Dubai, Üsküp ve daha bir çok farklı ülke farklı şehirde şubeler açarak, atadan aldıkları bu mirası ilk günkü lezzetinden ve kalitesinden ödün vermeden gün geçtikçe daha da büyük kitlelere ulaştırmaya devam ediyor.

İstanbul genelinde 30’a yakın şubesi bulunan Helvacı Ali’nin yeni şubesi Sarıyer Merkez’de açıldı. Açılışa Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyerli esnaf ve vatandaşlar katıldı. Açılışa özel lezzetleri ilk kez tatmak isteyen Sarıyerliler Helvacı Ali’ye yoğun ilgi gösterdi.

“LEZZET SERÜVENİ TÜRKİYE’YE YAYILIYOR”

Sarıyer Gazetesi Haber Müdürü Rukiye Ay’a konuşan Helvacı Ali İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Bozacılar şunları söyledi; “Helvacı Ali’de ata, dede ve baba mirasını 4.kuşak olarak devam ettiriyorum. Bursa İnegöl’de çıkarak Türkiye genelinde 50’ye yakın ilde 111 şube olarak yayılan bir lezzet serüvenimiz var. İstanbul genelindeki yaklaşık 30 şubeye sahibiz. Elimizden geldiğince mücadele ederek en güzel lokasyonlarda şubelerimizi açıyoruz. Bugün de bu güzel semtte Sarıyer’de şubemizi açtık. Sarıyer’deki ilk şubemizi açılışımıza katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e, esnaf arkadaşlarımıza ve herkese teşekkür ederiz. Biz burada hizmet etmekten dolayı gayet mutluyuz. İnşallah bereketli işlerimiz olur.

Bursa İnegöl’den Türkiye’ye yayılan bir lezzetiz. Biz dondurmalı irmik helvasının haricinde aslında tüm helva çeşitlerinin üreticisiyiz. Tahin helvaları, katı helvalar, yaz helvaları ve hepsinin üreticisiyiz. Dondurmalı irmik helvasını dahil ederek gençleştirdik. Cennet çamuru dediğimiz Antep fıstıklı bir ürünümüz var. Çeşitli gastronomi yarışmalarında yılın tatlısı ödülünü aldık. Ülkemize güzel lezzetler kazandırdık ve istihdam sağlıyoruz. Bundan dolayı da mutluyuz. Tüketicilerimiz de gönül rahatlığıyla ürünlerimizi tüketebilirler. Helal sertifikalarımız ve hijyen sertifikalarımız, hepsi mevcuttur. Tam kapasiteli üretimimiz yapılmaktadır. Bu şekilde devam ediyoruz.”

Sarıyer Merkez’de kapılarını açan Helvacı Ali’nin işletmeciliğini Gökhan İleri, Emrah Sönmez ve Mustafa Uysan yürütecek. Siz de Helvacı Ali’nin lezzet dolu eşsiz ürünlerini tatmak için uğramadan geçmeyin.

Adres: Merkez Mahallesi Sarıyer Deresi Sokak

No:13/A Sarıyer /İstanbul

www.helvaciali.com

instagram: helvacialisariyer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.