Kategoriler
Gündem Manşet

Şehit Emrah Taşdemir Polis Merkezi açıldı

SARİYERGAZETESİ.COM – HABER MERKEZİ

Şehit Emrah Taşdemir’in adının verildiği Çayırbaşı’ndaki yeni polis merkezinin resmi açılışı kurban kesimi ve dualar eşliğinde gerçekleştirdi. Şehit Emrah Taşdemir Polis Merkezi, Çayırbaşı, Bahçeköy Merkez ve Bahçeköy Kemer, Yenimahalle, Kazımkarabekir Mahallesi ve PTT Evleri mahallelerine hizmet verecek.

Açılışa Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, başkan yardımları Nadir Günday ve Hüseyin Coşkun, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Çayırbaşı İmam Hatibi İbrahim Yılmaz, Çayırbaşı Mahalle Muhtarı Faruk Özemir, Bahçeköy Kemer Mahalle Muhtarı Fulya Bayram katıldı.

EMRAH TAŞDEMİR 27 YAŞINDA ŞEHİT OLMUŞTU

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nde Hanıme Aslan’a yönelik düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan koruma polisi Emrah Taşdemir’in cenazesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından karayolu ile memleketi Tokat’a getirilmişti. 27 yaşındaki polis memuru Emrah Taşdemir, memleketi Tokat’ın Turhal ilçesinde, babasının öldüğü gün toprağa verilmişti. Şehit Emrah Taşdemir’in adının Sarıyer’de yaşatılması için Çayırbaşı’ndaki hazırlıkları sürdürülen polis merkezine karar verilmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.