Kategoriler
Gündem Manşet

Sarıyer’de yeni kontrollü normalleşme toplantısı

SARİYERGAZETESİ.COM – HABER MERKEZİ

Koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni kontrollü normalleşme genelgesinin ardından Sarıyer’de bir toplantı gerçekleştirildi. Sarıyer Kaymakamlığı öncülüğünde muhtarlarla bir araya gelmek için düzenlenen kahvaltılı toplantıya Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Işıktaş, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar, Sarıyer Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, birim müdürleri ve Sarıyer’in 38 mahallesinden muhtarların katılımı oldu.

Rumelihisarı’nda bir araya gelinen kahvaltıda, ilçe genelindeki süreç ele alındı. Her muhtardan kendi mahalleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Kontrollü normalleşme sürecinde Sarıyer’de alınacak tedbirler tek tek masaya yatırıldı. Sarıyer’in risk haritasının kontrollü normalleşme sürecinde değişmemesi ve vaka sayılarının artmaması için gerekli önlemler değerlendirildi. Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, kontrollü normalleşme adımlarının dikkatli bir şekilde atılması gerektiğini ifade ederek muhtarlara düşen görev ve sorumluluklar üzerine de değerlendirmelerde bulundu.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçe genelinde belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Genç, pandemi sürecinde mahalleleri için muhtarların yaptığı özverili çalışmalar için de teşekkür etti. Yeni Kontrollü Normalleşme adımlarının Sarıyer genelindeki ilk günleri de değerlendirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.