Kategoriler
Manşet Sektörel

62 yıldır değişmeyen lezzet: Kaburgacı Cabbar

SARİYERGAZETESİ.COM – SEKTÖREL HABER 

İlk şubesini Adana Yüreğir Karşıyaka’da açan Kaburgacı Cabbar, 62 yıldır kaliteden ödün vermeden devam eden lezzeti Maslak Oto Sanayi’de açtığı ikinci şubesinde sürdürüyor. Mehmet Ağa’nın başlattığı işi oğlu Cabbar usta yıllarca devam ettirmiş, şimdilerde ise ocağın başında ustanın oğlu Sinan Batura var.

Kaburgacı Cabbar’ın marifetli ustası Sinan Batura, üç kuşaktır özenle sürdürülen lezzetlerin püf noktasını şöyle anlatıyor; “Etlerimiz Adana’dan geliyor. Doğu kuzu hayvanlarını kullanıyoruz. Kaburgadan el kıyması, yağlı kara, küşleme etinden kaburga yapıyoruz. Sadece Sarıyer’den değil her yerden müşterilerimiz var. İstanbul bu lezzeti sevmeye başladı.”

Adres: Maslak Atatürk Oto Sanayi 2. Kısım 33. Sokak No: 1370 Sarıyer / İstanbul

Tel: 0542 669 30 01

instagram: kaburgacicabbaristanbul

facebook: Kaburgacı Cabbar

Evlere paket servisimiz yoktur.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir