SARİYERGAZETESİ.COM – HABER MERKEZİ
Bahçeköy’de kapılarını açan Antebin Sofrası, geleneksel Antep lezzetlerini Sarıyerlilerin damak zevkine sunuyor. Antep’ten getirtilen özel baharatlarla harmanlanan ve hünerli ustaların ellerinde taş fırında pişirilen lahmacunun yer aldığı menüde aradığınız her şey var.
Lahmacun Antebin Sofrası’nda yenilir…
Antep’e özel lezzetler, pideler, ızgaralar, çorbalar menüde yer alıyor. Antebin Sofrası’nda lahmacun çok özel bir tada sahip. Çünkü içerisinde çok kaliteli kıyma ve baharatlar var ve soğan yok.
Gerçek Antep lahmacunu yemek için Bahçeköy’e gelince yapanız gereken Antebin Sofrası’na uğramak. Antebin Sofrası’nın güler yüzlü ve misafirperver sahibi Abdülkadir Bilge oğlu Emre Bilge ile Bahçeköylülere hizmet veriyor. Sarıyer Gazetesi’ni misafir ederek Antep’in lezzetlerinden ikram eden Bilge, gerçek Antep lahmacunu hakkında çok özel bilgiler verdi. Bilge; “İşimiz kaliteli ürünlerle çok özel lezzetler üretmek. Antep mutfağı oldukça lezzetli bir mutfak ama her yerde yediğiniz lahmacun gerçekten dolu dolu değil. Biz burada baharatlarımızı özel olarak getiriyoruz, en kaliteli et ürünleri kullanılıyor ve ustalarımız Sarıyer’in en hünerlileri. Antebin Sofrası’na sevdikleri ve arkadaşlarıyla çıkacakları lezzet yolculuğu için herkesi bekleriz” diye konuştu.
Zeytin Böreği’ni mutlaka tadın
Çay saatlerinizin vazgeçilmezi olmaya aday bir Antep lezzeti ise Zeytin Böreği. İçerisinde yeşil zeytin ve birçok lezzetli malzeme var. İsmi börek ama aslında bu bir tür pide.
Antebin Sofrası’ndaki efsane lezzetleri evinde yemek isteyen müşteriler için sipariş hattı da var.
Antebin Sofrası
Bahçeköy Kemer Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Cad. No: 38/A Sarıyer / İstanbul
Tel: 0212 226 22 72
Sipariş Hattı: 0552 576 22 72