SARİYERGAZETESİ.COM – HABER MERKEZİ
Moderatörlüğünü, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Sedat Özdemir’in yaptığı programda Şef Aydın Demir, öğrencilere meslekte başarılı olmanın sırlarını paylaştı. Bunun yanı sıra aşçılık mesleğinin çok zor olduğu ve bu zorlukların üstesinden ancak mesleği çok severek gelebileceklerinin altını çizen Şef Aydın Demir meslek hayatı boyunca karşılaştığı bir takım zorlukları da öğrencilerle paylaştı. Türk Mutfağının önemine de değinen Şef öncelikle kendilerini bu alanda geliştirmeleri konusunda öğrencilere tavsiyede bulundu.
“EMEK DOLU HAYAT HİKAYELERİNDEN DERS ÇIKARIYORLAR”
Öğrencilerin sorularıyla devam eden programın sonunda Okul Müdürü İbrahim Halil Kahraman, Şef Aydın Demir’e plaketini takdim ederek teşekkür etti. Okul müdürü İbrahim Halil Kahraman; “Geçen yıl bir çok saygın şefi ve kuruluşu okulumuza davet edip öğrencilerimizle buluşturduk. Kimisinde öğrencilerimiz mesleğin inceliklerini birebir ustasından öğrenip uygulama fırsatı bulurken, kimisinde de şeflerimizin emek dolu hayat hikayelerinden dersler çıkarıyorlar. Ayrıca etkinliklerin karşılığını öğrencilerimizden olumlu yönde almak bizleri de mutlu ediyor, bu tür etkinliklerin devamlılığını önemsiyoruz’’ diyerek MEETKAP Projesi konusundaki düşüncelerini ifade etti.